Mijn account verwijderen
Je verwijdert je account zelf, in de app, zonder ons te schrijven. Hier staat waar, en wat er mee verdwijnt.
In de app, in twee stappen
- Open Arvel en ga naar Instellingen (tabblad Profiel, rechtsboven).
- Scrol naar « Mijn account verwijderen », in het deel Privacy & gegevens.
- Je krijgt nog één bevestiging. De verwijdering is onmiddellijk en definitief.
Een bestelling waarvan het geld nog niet is aangekomen blokkeert het verwijderen: het geld van een aankoop moet ergens terecht kunnen.
Wat verdwijnt
- Je profiel, je bio en je kunstenaarsvitrine
- Je gepubliceerde werken en je nieuws
- Je favorieten, abonnementen en berichten
Wat blijft, en waarom
Facturen en de geschiedenis van je verkopen bewaren we omdat de boekhoud- en belastingwet ons daartoe verplicht. Een factuur behoudt de naam van beide partijen; je profiel, je etalage, je berichten en je contactgegevens zijn weg.
Heb je de app niet meer?
Schrijf naar bonjour@arvel.be vanaf het e-mailadres van je account. Wij verwijderen het account en laten het je weten zodra het gebeurd is, uiterlijk binnen 30 dagen.